Fabian Kocięcki

Fabian Kocięcki

Nie jesteśmy agencją aktorską nie pośredniczymy w kontaktach z aktorami. 

Fabian Kocięcki - (ur. 10 lipca 1988 roku) – aktor.
Absolwent studia aktorskiego L'Art Studio w Krakowie (2008)
i Wydziału Aktorskiego Akademii Teatralnej im. Aleksandra Zelwerowicza w Warszawie (2013).

Filmografia

2022 FILIP
2022 LEŚNICZÓWKA
2021 CUDAK
2021 LEŚNICZÓWKA
2019 ADVENTURES OF A MATHEMATICIAN
2018 MIŁOŚĆ JEST WSZYSTKIM
2018 PAN JOWIALSKI
2018 SOBIBOR
2017 BELLE EPOQUE
2017 KOMISARZ ALEX
2017 STANISŁAW KACZOR-BATOWSKI "WEJŚCIE STRZELCÓW JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO DO KIELC"
2017 STANISŁAW MASŁOWSKI "WIOSNA ROKU 1905"
2016 BODO
2016 NA NOŻE
2015 M JAK MIŁOŚĆ
2015 O MNIE SIĘ NIE MARTW
2015 OJCIEC MATEUSZ
2014 M JAK MIŁOŚĆ
2012 CZAS HONORU
2003 - 2022 NA WSPÓLNEJ

źródło : FilmPolski
    

Zobacz profil WojArt na Instagram Zobacz profil WojArt na Instagram